Kapitein Ivar I (2020)

Op een avond vroegen papa en mama mij in het geheim een vraag; dit mocht ik met niemand anders delen . Ik moest er een paar dagen over nadenken of ik het wel zou willen….. Als ik “ja” zou zeggen gingen we van alles regelen.
De vraag was ……. of ik jeugdkapitein van de Boekaniers wilde worden en ik zei direct “JA!”!!!! Superleuk!!! Dat wil ik zeker!!!
Als kapitein mocht je ook een paar scheepsmaatjes hebben en ik mocht na gaan denken over wie ik hiervoor wilde vragen. Mijn scheepsmaatjes… mijn diefjes…. aaaaaarrrrgggghhh!
Dat wist ik al snel…
Bo, Mica en Siem want zijn mijn matties en Vajen (mijn vriendinnetje) die zitten allemaal bij mij in de klas en ook mijn broer Ronan en broertje Joas wilde ik er graag bij hebben.
De Boekaniers kwamen me voor de écht vragen of ik de Jeugdkapitein wilde worden en dat was best spannend!! Sandor maakte er een mooi verhaal van en daarna kreeg ik van Rick het pistool.

Toen begonnen alle dingen maar alles moest in het geheim, we mochten tegen niemand iets zeggen.
De papa’s en mama’s gingen de piratenpakken uitzoeken, we moesten foto’s maken, er kwamen medailles, viltjes, posters …. Te veel om op te noemen.
We hebben ook een keer foto’s moeten maken en we hadden de volgende dag nog allemaal nog een beetje sminck op het gezicht zitten in de klas en de juffrouw vroeg of er iets speciaals was……hahahahah maar wij hadden een smoesje verzonnen.
De dag van het stuiterbal was superleuk! Rick, Sjors, Sandor en Desley hebben ons geholpen. Het was superdruk en er waren heel veel mensen, vriendjes, vriendinnetjes, papa’s, mama’s, Opa’s en Oma’s.
Ook de andere Vasteloavend dagen in en rondom Tegelen waren super leuk. De 3kes optocht en op de boot over de maas. Het bezoek aan school was gaaf! Alle kinderen, ouders en leraren waren allemaal aan het dansen. De Tegelse optocht was te gek, snoep gooien en zoveel mensen die zwaaiden en we hebben tof staan springen op de boot! Na het eten en de afsluiting had ik wel een traantje in mij oog.
Samen met alle boekaniers en Kapitein Clement hebben we super leuke dingen gedaan.
Ik zal dit nooit vergeten!
Kapitein Clement, Alle Boekaniers en speciaal Rick, Sjors, Dave, Ruud, Desley en Sandor voor alle zörg, bedankt en AAARRGGGHHHHHHH!
2020- Jeugdkapitein der scheepsmaatjes

Ivar.

Reacties zijn gesloten.